top of page

Puštanje u pogon Bosch plinskog uređaja

 

Vaši uređaji imat će dodatnu vrijednost kada pozovete Bosch ovlašteni servis bojlera.

Za Vašu sigurnost i komfor, te optimalno iskorištenje uređaja, jamstva vrijede isključivo ako puštanje u pogon izvedu ovlašteni serviseri Bosch toplinske tehnike.

Puštanja u pogon,servis i kasnije sve ostale servisne radnje, možete dogovoriti direktno s našim servisom, pozivom na broj 01/2055 538 ili otvaranjem vlastitog radnog naloga na linku Naručite servis koji će biti upućen našem servisu.Naši djelatnici nakon zaprimljenog naloga / zahtjeva / ili poziva kontaktirat će Vas povratno radi dogovora datuma servisnih zahtjeva.

Za sva ostala pitanja vezana na rad uređaja te pitanja koja se u eksploataciji uređaja pojavljuju nadalje Vam stojimo na raspolaganju i tehničkoj podršci.Naši serviseri stoje Vam uvijek na raspolaganju vezano za tehnička pitanja koja Vas zanimaju kako bi iz prve ruke saznali bitne informacije o pravilnom radu Vašeg uređaja.Ukoliko imate dileme koji uređaj odabrati u suradnji sa ovlaštenim instalaterskim tvrtkama uvijek smo Vam spremni dati odgovor na pitanja koja vas interesiraju.

Važno je istaknuti da je bitno kome ćete povjeriti servisiranje uređaja u budućnosti s napomenom da bi to uvijek morao biti netko iz servisne mreže My service Bosch iz razloga dostupnosti originalnih rezervnih dijelova kao i baratanje potrebnim znanjima koje servisni tehničar toplinske tehnike mora posjedovati da bi pravilno mogao uočiti sve greške i nedostatke na Vašem uređaju.

Servis Frigan usluge d.o.o. dugogodišnji je Ovlašteni servisni partner tvrtke Robert Bosch d.o.o. za područje republike Hrvatske koji raspolaže sa svim potrebnim sredstvima,vozilima,alatima te obučenim djelatnicima za navedene radove koji se odnose na servisne zahvate na uređajima za grijanje i pripremu tople vode.Posjedujemo vlastito skladište rezervnih dijelova te smo u svakom momentu spremni izvršiti servisni servisni zahvat i otkloniti kvar na vašem uređaju.

Područje našeg djelovanja što se tiće servisnih radova,puštanja u pogon,reklamacija u jamstvenom roku i to za brandove Bosch,Buderus i Junkers najvećim dijelom odnosi se na grad Zagreb i Zagrebačku županiju, dok kod isporuke rezervnih dijelova servisnim partnerima bosch toplinske tehnike kao i krajnjim korisnicima pokrivamo cijelo područje republike Hrvatske.

Ukoliko iz nekog razloga smatrate da ne zadovoljavamo Vaše kriterije ili nismo u mogućnosti prihvatiti Vaš zahtjev uvijek Vam stoji na raspolaganju Call Centar BOSCH toplinske tehnike na broj 072 232323.

Vaš servisni tim Frigan usluge d.o.o.

 

My Service.png
bottom of page